Velkommen som ny spejder - alt det praktiske

Velkommen som ny spejder - alt det praktiske

Velkommen som spejder hos Valdemar Atterdag

Dejligt at du har valgt at blive spejder. Nu venter der dig masser af oplevelser med dine nye venner i spejdergruppen Valdemar Atterdag. Velkommen! Du kan downloade denne side som pdf fil i boksen til højre.

Nedenfor finder du og dine forældre en masse praktiske oplysninger. Hvis du ikke finder de oplysninger, du søger, så tjek her på hjemmesiden  eller spørg din leder.

 

Indmeldelse? Du kan printe en indmeldelsesblanket her:  eller få en udleveret i spejderhytten. Når du er meldt ind, kan du få udleveret en lille lommebog og et rabatkort til Spejder Sport, så du får 10 % rabat.

Pris? Du finder de aktuelle priser på hjemmesiden, ved at trykke på ”Bliv blå spejder”.

Grene? Vi har fire grene fordelt på alder og klassetrin: Mini fra 1.-3. klasse, Junior fra 4.-5. klasse, Trop fra 6.-9. klasse og Klan fra ca. 16-23 år.

Spejdermøder? Afhængig af hvilken gren du hører til, er der 1-2 møder om ugen. Du kan se det præcise mødetidspunkt for din gren her på hjemmesiden. Her finder du også navne og kontaktoplysninger på dine ledere.

Afbud? Hvis du er forhindret i at komme til et møde, skal du melde afbud til din leder.

Program og arrangementer? På kalenderen på hjemmesiden kan du se, hvornår der er ture og andre specielle arrangementer. Det er også her, du tilmelder dig. Vær opmærksom på, at du også kan blive bedt om at oplyse, hvis du ikke ønsker at deltage i et arrangement. På hjemmesiden er der også oplysninger om programmet for spejdermødet, så du kan se, hvilke aktiviteter der er planlagt. Det er vigtigt, at du jævnligt holder dig opdateret via hjemmesiden.

Uniform? Vi har nogle gamle uniformer, som du er velkommen til at låne en af i starten. Når du har fået din egen uniform, skal du bede din leder om mærker dertil. Du kan læse i lommebogen, hvor de forskellige mærker skal placeres på uniformen.

Tørklæde? Tørklædet er den vigtigste del af vores uniform, og du skal have det på hver gang, du er til spejder. Gruppens tørklæde er mellemblåt med rød kant. Det skal rulles stramt og bindes med et knob foran. Tørklæde og sangbog kan du købe samlet her på hjemmesiden – billigere end i Spejder Sport.

Andet udstyr? Du behøver ikke at styrte ud og købe alt spejderudstyr. Lån dig frem i starten eller ønsk dig det i fødselsdagsgave eller til jul. På hjemmesiden kan du finde en pakkeliste til ture og lejre.

Spejderhytten? Valdemar Atterdags Spejderhytte hedder Knasten, og du finder den på Lindekrogen 1, 9260 Gistrup. Det er her, vi holder de fleste spejdermøder. Vi har også en hytte i skoven ved festpladsen i Lundby Krat, som vi benytter indimellem. Hytten hedder Bjælken, og du kan se på hjemmesiden, hvordan man finder derhen.

Forældresamarbejde? Spejdergruppen drives af frivillige ledere. Vi har altid brug for en hjælpende hånd. I løbet af året er der aktiviteter og ture, hvor vi håber, du og dine forældre vil hjælpe til. Hvis dine forældre har lyst er de desuden mere end velkomne i vores forældrebestyrelse.

Følg med… Ud over Valdemar Atterdags hjemmeside kan du følge med på facebooksiden ”Valdemar Atterdag, spejderne i Gistrup”. Her lægger lederne ofte billeder op fra forskellige arrangementer.


Vi glæder os til at lære dig at kende